Hoppa till huvudinnehåll

Privatanvändare

Testa dina idéer, planera ditt drömhus och skapa planritningar som du kan dela med andra. Du behöver inte vara proffs - vem som helst kan skapa planritningar och heminredning med RoomSketcher.

RoomSketcher lämpar sig för exempelvis…

 • Ombyggnad i hemmet
 • Planering av möblering
 • Köksrenovering
 • Badrumsrenovering
 • Planering av nya bostäder
 • Fastighets-förteckningar
 • Bostadsannonser
 • Renovering
 • Planering av ditt drömhem
 • Planering av flytt
 • Inredningsdesign
 • Planering av utomhusutrymmen
Ulrich Cimolino

Vi planerade en ombyggnation av hela vårt hus, och en helt ny trädgårdsdesign, baserat på vårt väldigt detaljerade projekt i RoomSketcher (planritning och 3D-modeller). Dessa använde vi för att visa vår vision för vårt byggteam, som sedan genomförde den exakt så som den visualiserades i vår briefing.

Julia Jentzen & Ben Hietzig

Husägare, Kapstaden

Badrum i bohem stil

Förbättring av hemmet

Testa dina idéer, visualisera dem och kommunicera din vision på ett tydligt och enkelt sätt. Genom att använda RoomSketcher-appen i planeringsfasen av din ombyggnad kan du lättare fatta välgrundade beslut. Undvik kostsamma misstag och missförstånd. Perfekt för att tydliggöra dina önskemål för din arkitekt eller hantverkare.

Planera din flytt med en planritning från RoomSketcher

Hitta den bästa möbleringen

Det bästa sättet att planera din möblering är att använda ett program för rumsplanering. Lek med möblerna och hitta den bästa lösningen för ditt hem. På så sätt kan du optimera utrymmet och visualisera dina idéer innan du bestämmer dig för nya möbler eller slösar tid på att arrangera om befintliga.

Omfattande möbelalternativ

Planera din flytt

Se vilka möbler som passar, och inte passar, i ditt nya hem. Rita upp ditt nya hem, placera ut befintliga och nya möbler och bestäm vad du ska ta med dig. Spara tid och arbete genom att planera din flytt i RoomSketcher-appen.

Trädgårdsdesign i 3D

Planera ditt drömhem

Ha kul och lek lite med din vision, oavsett om det gäller din faktiska nya bostad eller bara i din fantasi. Välj layout och möbler och skapa ett utomhusområde med en trädgård och kanske till och med en pool. Genom att planera ditt drömhus i RoomSketcher-appen kan du se vad som krävs för att ditt drömhus ska bli verklighet.

RoomSketcher är ett program för att skapa 3D-planritningar och heminredning

Skapa planritningar för att sälja eller hyra ut din bostad

Folk älskar planritningar! Genom att lägga till en planritning i din bostadsbeskrivning kan du sticka ut och ge potentiella kunder möjlighet att få en mer rättvisande känsla av din bostad. Med RoomSketcher-appen behöver du inte vara expert för att skapa professionella planritningar - vem som helst kan göra det.

Badrum design med utomhus duch

Heminredning

Skapa olika sorters heminredning och visualisera i 3D. Lek med möbler, färger och material. Oavsett om du designar för dig själv, för vänner och familj, eller bara som en hobby, är det både kul och enkelt att göra det med RoomSketcher.

Redo att upptäcka RoomSketcher?