Hoppa till huvudinnehåll

Projektuppgradering

Vill du uppgradera ett enstaka projekt? Då kan du göra en projektuppgradering. Skapa ett projekt i ditt gratis-abonnemang, och uppgradera sedan för att få utvalda premiumfunktioner i ett år.

RoomSketcher Live 3D Flyover Mode

Ta en rundtur i Live 3D

Ta en virtuell rundtur i ditt heminrednings- eller fastighetsprojekt, i interaktiv Live 3D! Det är enkelt, med vår kraftfulla 3D-rendering och visualiseringsteknik. Du behöver bara klicka för att visa din planritning i Live 3D. Sväva över ritningen för att få en tydlig överblick av layouten från varje tänkbar vinkel, eller gå omkring i rummen som om du verkligen var där.

RoomSketcher beställ 2D-planritningar

Professionella 2D-planritningar

Oavsett om du planerar ett heminredningsprojekt, eller arbetar inom fastighetsbranschen, så kan du ha användning för 2D-planritningar. RoomSketchers 2D-planritningar ger en tydlig och visuell översikt av bostaden eller fastigheten. Lägg till rumsnamn och rumsstorlekar, generera högupplösta ritningar i JPG-, PNG- och PDF-format för print och nedladdning och skriv ut skalenliga ritningar med mått angivna antingen i meter eller feet.

Reaplace materials

Få tillgång till vår populära Byta material-funktion

Med funktionen Byta material kan du testa olika material och färger, och lägga in dina egna, specialanpassade färger - funktioner som går att använda på massor av föremålen i produktbiblioteket. Anpassa utseendet och känslan på soffor, fåtöljer, dörrar, fönster, trappor, köksskåp, eldstäder och mycket mer, så att de stämmer överens med din stil och dina preferenser. Ett jättebra sätt att skapa din egen, personliga design!

RoomSketcher-app för PC Mac surfplatta

Hur gör jag för att uppgradera ett enstaka projekt?

Skaffa ett kostnadsfritt RoomSketcher-konto för att skapa och inreda din planritning i RoomSketcher-appen. När du är redo att ta ditt projekt till nästa nivå kan du uppgradera ditt projekt till ett Premiumprojekt. Premiumfunktionerna blir tillgängliga så snart din betalning har gått igenom. Om du har ett Pro- eller Team-abonnemang, har du redan tillgång till dessa funktioner för alla dina projekt.

Redo att upptäcka RoomSketcher?