Hoppa till huvudinnehåll

Pro-abonnemang

RoomSketcher Pro är den perfekta lösningen för professionella användare som vill ha planritningar och 3D-visualiseringar i hög kvalitet för att designa, bygga eller sälja fastigheter.

RoomSketcher Live 3D Flyover Mode

Professionella planritningar och 3D-visualiseringar

Ett RoomSketcher Pro abonnemang inkluderar alla funktioner du behöver för att skapa specialanpassade och personliga planritningar med tydlig koppling till ditt varumärke. Få tillgång till lättanvända funktioner för 2D- och 3D-Planritningar, toppmoderna 3D-foton, 360-visningar och Live 3D som är perfekt för att dela med dina kunder.

Du kan också skapa dina planritningar baserat på en blåkopia som du laddat upp, eller beställa planritningar med hjälp av Credits, som ger dig rabatterade priser.

Anpassad 2D planritning lilla

Perfekt för professionella användare

RoomSketcher Pro passar utmärkt för professionella användare som designar, bygger eller säljer fastigheter, t.ex. fastighetsmäklare, byggentreprenörer, inredningsarkitekter och specialister på heminredning. Det är också ett bra alternativ för den som vill skapa ett stort antal planritningar och bilder till Pro-priser. 

Credits är RoomSketchers premievaluta. Använd Credits för att skapa projekt, generera planritningar, 3D Foton, eller 360-visningar. Du kan när som helst köpa extra Credits.

Redo att uppgradera?