RoomSketcher

Din egen planritningsprofil

Gör professionella planlösningar som skiljer sig från mängden!

I många bostadsannonser används standardmallar för planritningar, med t.ex. planritningstillverkarens eller fastighetsfotografens logotyp. Skulle det inte se bättre ut med dina egna färger och logotyp?

En sak som många av de mest framgångsrika fastighetsbyråerna har gemensamt, är att de är medvetna om sin branding, och vilken effekt den kan ha. Varför inte göra dina planritningar ännu mer professionella, med hjälp av en personligt anpassad planritningsprofil?
Med en anpassad planritningsprofil kan du matcha företagets varumärke och få din egen stil på planritningarna – och få ett snyggt resultat varje gång.

Professionella Planritningar

Professionella Planritningar 2

Hur fungerar det?

Kontakta RoomSketchers planritningsexperter och diskutera hur du vill att dina planritningar ska se ut. Vilken känsla vill du förmedla? Vill du matcha företagets färger? Kunna se dina planritninga från olika vinklar? Vill du ha ett standardiserat urval av möbler?
När vi har kommit överens om ett profilutseende, kommer vårt team att skapa profilplanen åt dig. När profilen är konfigurerad kommer alla planritningar du beställer framöver att ha en tydlig visuell profil som matchar din varumärkesidentitet.

Om ni redan har en planritningsprofil kan RoomSketcher enkelt återskapa den.

Detta får du med RoomSketcher:

Kontakta oss

Kontakta våra planritningexperter för att diskutera den bästa lösningen för dig. Fyll i formuläret och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

” RoomSketcher hjälper oss att spara tid i vardagen och låter oss leverera professionella planritningar till våra kunder. ”
Erik Hedlund, Fastighetsmäklare Notar Uppsala

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

RESURSER

BOSTADSFÖRSÄLJING

HEMDESIGN

RENOVERING

ROOMSKETCHER