RoomSketcher

RoomSketcher för ditt företag

Vill ha planritningar av hög kvalitet? Titta på vår korta video för att lära dig hur lätt det är att använda RoomSketcher!

  • Beställa en planritning baserat på din papperskiss eller en blåkopia, eller rita själv
  • Inkludera rumsnamn, storlekar, mätningar och mer!
  • Automatiska totala arealberäkningar med ett klick

” RoomSkethcer är briljant – de professionella planritningar som jag har skapat har förbättrat vår fastighetsannonsering oerhört. ”
James Bellini, James Griffin Lettings Ltd, Storbritannien

Använd RoomSketcher i din Business

Planritningar är en viktig del av bostads annonser, fastighetsvärderingar och design presentationer. Planritningar ger en tydlig överblick över fastighetslayouten. Förbättra kvaliteten på dina utvärderingsrapporter med professionella planritningar av hög kvalitet från RoomSketcher.

Med RoomSketcher, det är lätt att skapa planritningar, rita själv eller beställa dem från vår ritningsservice- allt du behöver är en skiss eller en blåkopia. Med vårt lättanvända planritningsverktyg, kan du rita en planritning på några minuter. Därefter generera högkvalitativa 2D- och 3D-planritningar med ett knapptryck.

Inkludera mätningar, rumsnamn och storlekar, visa planritningar möblerade, omöblerad eller med bara fasta installationer. Lägg till detaljer om boendet och disclaimer text om du behöver. RoomSketcher planritningar kan laddas ner i skala som JPG, PDF och PNG för utskrift eller webben. Personifiera ditt brevplanhuvud med din företagslogotyp och detaljer.

Älskad av tusentals fastighetsmäklare, värderare, fastighetsfotografer och inredningsarkitekter över hela världen, är Sketcher det perfekta planlösning verktyg för dina behov. Kom igång att skapa professionella planritningar idag!

Läs mer

Kom igång utan risk!

Du kan prova en hel del av vår funktionalitet, utan att spendera en krona. Uppgradera när du behöver extra funktioner – det är så enkelt!

” RoomSketcher är ett bra företag att arbeta med, mycket professionella och effektiva. Vi rekommenderar dem starkt. ”
Dean Perkins – Försäljningsdirektör for Marcus Anthony Estates, London

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

RESURSER

HEM

FÖR PROFFS

FÖRETAG