RoomSketcher

Vilken typ planritning passar för dig?

Väck intresse och engagemang med hjälp av våra planritningar. Vi har den perfekta lösningen för att skapa planritningar, för dig som vill sälja eller hyra ut en bostad.

” RoomSketcher hjälper oss att spara tid i vardagen och låter oss leverera professionella planritningar till våra kunder. ”
Erik Hedlund, Fastighetsmäklare Notar Uppsala

2D planritningar

En 2D planritning är en typ av illustration som visar upplägget av ett utrymme från ovan, inklusive väggar och rum. 2D betyder att planritningen är en “platt” ritning, utan perspektiv eller djup. En 2D planritning kan vara en skiss, en ritning eller en datorritning.

Läs mer →

RoomSketcher 2D Planritning

3D planritningar

En 3D planritning är en typ av illustrationsom visar uppställningen av ett hem eller egendom i 3D. 3D innebär att planritningen visar både perspektiv och höjd. Till skillnad från 2D-planer har en 3D planritning mer detaljer och gör det lättare att förstå utrymmet.

Läs mer →

RoomSketcher 3D Planritning

Live 3D planritningar

Upplev dina planritningar och visa bostaden med Live 3D! Få en realistisk upplevelse av fastigheten i ett virtuellt 3D-genomgång.

Läs mer →

RoomSketcher Live 3D Planritning

Detta får du med RoomSketcher:

Kontakta oss

Kontakta våra planritningexperter för att diskutera den bästa lösningen för dig. Fyll i formuläret och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

” RoomSketcher är ett bra företag att samarbeta med, och vi rekommenderar dem starkt. ”
Dean Perkins – försäljningschef för Marcus Anthony Estates, London

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

RESURSER

BOSTADSFÖRSÄLJING

HEMDESIGN

RENOVERING

ROOMSKETCHER