RoomSketcher

Hög kvalitet för både tryck och web

Oavsett om marknadsföringen sker digitalt eller i form av printat material, är det visuella intrycket en avgörande faktor när det gäller att locka till sig potentiella köpare. Med RoomSketcher får du högupplösta planritningar och 3D-visualiseringar som lämpar sig perfekt för marknadsföring av alla former av bostäder.

Professionella Planritningar
  • 2D och 3D planritningar av högsta kvalitet
  • Högupplösta 3D-visualiseringar
  • Perfekt för både tryck och web

” Jag använder RoomSketcher för alla mina 3D-illustrationer, och bara dessa står för nästan 30% av mina årliga intäkter som professionell bostadsfotograf. ”
Kay Myrstrand, bostadsfotograf

Planritningar av hög kvalitet

Med RoomSketcher kan du enkelt skapa tydliga och illustrativa planritningar i 2D i de färger du önskar. Du kan också göra 3D-ritningar som visar färger, strukturer och materialval. När du är klar med din planritning, laddar du ner den i ett filformat som passar för professionell marknadsföring av bostäder på hemsida, digitala presentationer och i tryckt format.

RoomSketcher 2D & 3D Planritningar

Matcha planritningarna med din grafiska profil

Vill du ha snygga planritningar, som matchar företagets grafiska profil? När du blir kund hos RoomSketcher, kan vi hjälpa dig att skapa en planritningsprofil. Med en sådan säkerställer ni att logotyper, färger och andra grafiska element går hand i hand med ert varumärke.

Läs mer om planritningsprofil →

Alltid tillgängligt i planritningsarkivet

Med RoomSketchers molnbaserade planritningsarkiv kan du när som helst komma åt alla dina planritningar – både för äldre och pågående projekt. Om du ska marknadsföra och sälja en bostad på nytt, kan du enkelt ladda ner planritningarna som du använde förra gången.

Läs mer om planritningsarkiv →

Detta får du med RoomSketcher:

Kontakta oss

Kontakta våra planritningexperter för att diskutera den bästa lösningen för dig. Fyll i formuläret och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

” RoomSketcher är ett bra företag att samarbeta med, och vi rekommenderar dem starkt. ”
Dean Perkins – försäljningschef för Marcus Anthony Estates, London

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

RESURSER

BOSTADSFÖRSÄLJING

HEMDESIGN

RENOVERING

ROOMSKETCHER